Vés al contingut
Pallasso Tortelini

Pallasso Tortelini

El Pallasso Tortelini és un dels clowns més joves de l'actualitat que destaca per la seva tendresa i sensibilitat. Els seus espectacles pretenen reivindicar el circ clàssic cuidant el vestuari i l'estètica dels anys 20. Els seus shows són ideals per a totes les edats, fent riure a grans i petits. En les representacions es pot gaudir de diferents disciplines com pot ser: comicitat, màgia i actes de circ. Dins del repertori ofereix espectacles teatrals o de carrer i també cercaviles per amenitzar qualsevol esdeveniment.

Espectacles

Als núvols

Aquest espectacle us convidarà a entrar a casa seva. El protagonista farà tot el possible per complir el seu somni, animat per una dolça veu que li parla mentre dorm. Aquest fet desencadenarà tot un seguit d’escenes còmiques i divertides. Dins de l’obra també s’introdueixen disciplines artístiques del circ com ara el pallasso tradicional, la màgia, els equilibris i els malabars. Vols ajudar al Tortelini a fer el seu somni realitat?

Bravo

Por fin, el Payaso Tortelini presenta: ¡BRAVO! Un espectáculo que recoge algunos de los mejores números que ha presentado a lo largo de los años. En este show dirigido a todas las edades muestra actos de comicidad, circo y magia. La intención de la obra es reivindicar el circo tradicional, haciendo viajar al público en los años 20, cuidando la estética y el romanticismo de la época. Durante la representación, el público dejará atrás sus preocupaciones porque la risa y las sorpresas están aseguradas.

El circ dels somiatruites

“El circ dels somiatruites” és una cercavila de circ i pallassos ideal per animar festes majors, esdeveniments, rues, fires ...El Pallasso Tortelini i els seus amics han sigut acomiadats del circ. Davant aquesta situació aniran de poble en poble, de ciutat en ciutat en cerca de noves aventures. Aquests personatges tant sapastres faran les delícies de petits i grans fent actes de circ, clown i màgia. Una cercavila per gaudir en família on els carrers s’omplen de música, riures i colors. Convida’ns a la teva localitat i uneix-te als nostres somiatruites.

Pintacares i Globoflexia

Espectacle de circ + globoflexia i pintacares

Demana més informació