Vés al contingut

Política de privacitat

La privacitat dels nostres clients és una prioritat per a nosaltres a Aitoproduccions. Aquesta política de privacitat explica com recopilem, utilitzem, compartim i protegim la informació personal que obtenim a través de la nostra pàgina web i altres canals de comunicació.

Recopilació d'informació:

 • Informació personal:
  Quan interactueu amb nosaltres, és possible que ens proporcioneu informació personal, com ara el vostre nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic i altres dades pertinents.
 • Dades de navegació:
  Podem recopilar dades sobre l'ús que feu de la nostra pàgina web, com ara les pàgines visitades, el vostre dispositiu, la vostra adreça IP, el navegador utilitzat i altres dades similars.

Ús de la informació:

 • Utilitzem la informació recopilada per oferir-vos els nostres serveis i respondre a les vostres consultes i sol·licituds.
 • També podem utilitzar la informació per millorar la nostra pàgina web, personalitzar l'experiència de l'usuari, gestionar el vostre compte i enviar-vos comunicacions relacionades amb els nostres serveis.

Compartir informació:

 • No compartim la vostra informació personal amb tercers sense el vostre consentiment, tret que sigui necessari per complir amb les lleis i regulacions aplicables.
 • Podem compartir informació amb proveïdors de serveis de confiança que treballen en el nostre nom per a fins específics, com ara l'enviament de correus electrònics o l'execució de tasques de suport.

Seguretat de la informació:

 • Prendrem les mesures adequades per protegir la vostra informació personal contra pèrdua, ús indegut, accés no autoritzat, divulgació o alteració.
 • Utilitzem mesures de seguretat tècniques i organitzatives, com ara encriptació de dades, per garantir la protecció de la vostra informació personal.

Drets de privacitat:

 • Teniu drets en relació amb la vostra informació personal, incloent el dret d'accés, rectificació, eliminació, restricció de processament i oposició al processament.
 • Podeu exercir aquests drets contactant-nos a través de la informació de contacte proporcionada a continuació.

Contacte:

Si teniu alguna pregunta o inquietud sobre la nostra política de privacitat o sobre la gestió de la vostra informació personal, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les següents dades de contacte:

Aitoproduccions
C/ Major 30
25182 AITONA (Lleida)
Telèfon: 652 96 28 31
Email: info@aitoproduccions.com

Ens comprometem a protegir la vostra privacitat i respondre a les vostres preocupacions de manera oportuna i adequada. Si teniu alguna pregunta o sol·licitud relacionada amb la vostra informació personal o la nostra política de privacitat, estarem encantats d'ajudar-vos.

Canvis en la política de privacitat:

Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta política de privacitat de tant en tant. Si realitzem canvis significatius en la manera en què tractem la vostra informació personal, us informarem a través de la nostra pàgina web o altres mitjans de comunicació adequats.

Us recomanem que reviseu periòdicament aquesta política de privacitat per estar informat sobre com protegim la vostra informació personal i les darreres pràctiques de privacitat. Estem compromesos a protegir la vostra privacitat i mantenir la vostra confiança en tot moment.

Actualitzat: 15 de Maig 2023